Németország gazdasága > 2. oldal > Németország - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Németország gazdasága > 2. oldal > 17 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Stuttgart gazdasága
http://www.stuttgart.hu/index.php?menu=3&lang=1

A régió elsősorban autógyártása miatt világhírű, nem kisebb vállalatok színesítik a palettát, mint a Porsche, vagy a DaimlerChrysler. A nemzetközi sikerhez azonban nélkülözhetetlen a nagy- és középvállalatok sikeres együtthatása. Ennek köszönhetően váltak világszerte ismertté olyan cégek, mint például az IBM Deutschland, az Alcatel SEL, a Stihl, a HP/Compaq Deutschland, a Bosch, a Ritter Sport, vagy éppen a WMF. A stuttgarti régió Európa legjelentősebb gazdasági metropol-vidékéhez tartozik, a maga majd’ 2,7 milliós lakosságával. A régió 1,4 millió lakosának 160 ezer vállalkozás biztosít munkahelyet, amely összesen 90 milliárd € GDP-t termel ki. Az Európai Komisszió többször ítélte a stuttgarti régiónak az "Award of Excellence for Innovative Regions" kitüntetést.

Stuttgart gazdasága
Düsseldorf gazdasága
http://www.dusseldorf.hu/index.php?menu=3&lang=1

Düsseldorf Németország legnagyobb nagyvárosi régiójának, a Rajna-Ruhr vidéknek szerves része, Németország egyik legkisebb tartományi fővárosa, egyik fő gazdasági motorja. Jelentőségét jól mutatja, hogy a Düsseldorfi nemzetközi repülőtér Németország 3. legnagyobb utasforgalmat lebonyolító repülőtere, illetve, hogy a Düsseldorfi Vásár évről évre számos fontos nemzetközi rendezvénynek ad otthont.

Düsseldorf gazdasága
Hirdetések
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
nemetorszag.wyw.hu: WYW Német katalógus. Szállás Németország, deutsch: Berlin, Köln, Brandenburg, Hamburg, Dortmund, München, Thüringen, Württemberg...
Gyűjteményünkben 510 válogatott Németország témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 510 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 44425